Naše domácí uzeniny
Naše domácí uzeniny jsou vyráběny podle našich tradičních receptur a hlavně bez chemie
Uzená žebra plochá jsou naložená vepřová žebra seříznutá z vybraných partií vepřového boku – tzv. plochá masová žebra, zauzená. Hodí se na vaření, grilování i pečení. 1ks cca 400g
Poslouží podobně jako uzená kýta či krkovice jako náplň do bramborových knedlíků či masových rolád nebo jakou přísada do těsta na bramboráky. Můžete ho ale i předvařit a poté...
Jde o šťavnatou pečínku s přirozenou vrstvou tuku. Maso je libové a má velmi jemnou chuť. Uzeno tradičním způsobem.
Vyuzený vepřový bok, který má díky koření lehce pikantní chuť. 1ks cca 400g
Šťavnaté libové uzené maso. Pro tuto surovinu je typická zlatavá až tmavohnědá barva, pružná a pevná konzistence. Uzená kýta se může konzumovat studená, ohřátá v páře,...
Vyuzený, jemně kořeněný vepřový bok bez kosti. Jeho aroma a chuť jsou však nezaměnitelné s jinými druhy mas. 1ks cca 400g
Vepřová krkovice bez kosti, na povrchu zlatohnědé barvy, na řezu svalová část růžově červená, tuková část světlá, maso lehce prorostlé, konzistence pevná, pružná, soudržná, vůně...
Uzená kuřecí stehna jsou snadná na přípravu a výsledek je chuťově skvělý a svým způsobem specificky výraznější, než u běžného kuřecího masa. 1ks cca 250g
Typická je pevná a pružná konzistence a přiměřeně slaná chuť. Uzeno tradičním způsobem
Tepelně opracovaný masný výrobek. Určen k dalšímu tepelnému opracování - vaření, pečení apod.
Jejich typickou chuť a vzhled jim dodává směs koření, ve které nechybí maďarská paprika a česnek. pár cca 110g s odchylkou +/- 10 %.