Hovězí zadní maso z volně chovaného chovu je považované za jedno z nejhodnotnějších částí hovězího. Vakuově baleno
Je vhodné nejen na dušení a vaření, ale rovněž pro výrobu mletého masa a výrobků z něj. Nejlepší burgery jsou právě z krku. Vakuově baleno
Je to velmi lahodný kousek, který má delší vlákna a tak je krásně šťavnatý a křehký. Z masa vytvoříte skvělé omáčky, hodí se na špikování a dokonce i na malé steaky...
Charakteristické pro kližku je významné mramorování klihem, který jí dává nezaměnitelnou chuť, který vynikne především v guláši. Ideální je na dušení, do gulášů. Vakuově baleno
Pupek je maso ze spodních břišních svalů vhodný na rolády, kapsy či hamburgery. Vakuově baleno
Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí. Vakuově baleno!
Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno!
I když je toto maso spíše tuhé, tak svalovým vláknům, které jsou krátké, je žebro skvělé na grilu, nebo pečené v pivu. Vakuově baleno
Chuťově je steak jemný, proto je potřeba ho připravovat maximálně na medium Vakuově baleno!
Naše domácí kachna, přímo z naší farmy v Simínském mlýně. Průměrná váha je cca 2,20 kg
10 kg hovězího, to je pořádný kus masa. Vyzkoušejte náš hovězí balíček, který jsme namíchali tak, aby se vaření stalo zážitkem. Nakrmte celou rodinu na 100 různých způsobů.
Ideální volba pro ty, kteří mají menší mrazák, ale nechtějí přijít o prvotřídní kvalitu! Vybrané kusy šťavnatého hovězího masa vám přinesou výjimečnou chuť a skvělé kulinářské...