Hovězí maso z našeho volného chovu

Na našich loukách chováme kusy, které jsou max. 24 měsíců staré, díky tomu máte jistotu, že maso bude krásně křehké.

Náš řezník vám připraví jakýkoliv druh masa, takže si pochutnáte na veverce, válečku, ořechu, květové špičce, ale i na klasice jako je třeba kližka. Nebo vám vysekne pořádný steak na gril, jako třeba T-bone, tomahawk nebo flank steak.

Hovězí balíček 10kg
Hovězí balíček 10kg
Na objednání (do týdne)
2 299 Kč

10 kg hovězího, to je pořádný kus masa. Vyzkoušejte náš hovězí balíček, který jsme namíchali tak, aby se vaření stalo zážitkem. Nakrmte celou rodinu na 100 různých způsobů.

Kód: 86
Hovězí balíček 6kg
1 399 Kč

Ideální volba pro ty, kteří mají menší mrazák, ale nechtějí přijít o prvotřídní kvalitu! Vybrané kusy šťavnatého hovězího masa vám přinesou výjimečnou chuť a skvělé kulinářské...

Kód: 495
Hovězí zadní
294 Kč

Hovězí zadní maso z volně chovaného chovu je považované za jedno z nejhodnotnějších částí hovězího. Vakuově baleno

Kód: 70
Kulatá plec - falešná svíčková
336 Kč

Je to velmi lahodný kousek, který má delší vlákna a tak je krásně šťavnatý a křehký. Z masa vytvoříte skvělé omáčky, hodí se na špikování a dokonce i na malé steaky...

Kód: 100
Hovězí kližka
263 Kč

Charakteristické pro kližku je významné mramorování klihem, který jí dává nezaměnitelnou chuť, který vynikne především v guláši. Ideální je na dušení, do gulášů. Vakuově baleno

Kód: 78
Hovězí přední - krk bez kosti
268 Kč

Je vhodné nejen na dušení a vaření, ale rovněž pro výrobu mletého masa a výrobků z něj. Nejlepší burgery jsou právě z krku. Vakuově baleno

Kód: 71
Hovězí přední - žebro s kostí
215 Kč

I když je toto maso spíše tuhé, tak svalovým vláknům, které jsou krátké, je žebro skvělé na grilu, nebo pečené v pivu. Vakuově baleno

Kód: 97
Hovězí pupek
227 Kč

Pupek je maso ze spodních břišních svalů vhodný na rolády, kapsy či hamburgery. Vakuově baleno

Kód: 79
shutterstock 1861216639
419 Kč

Hovězí roštěná je nejdelší zádový sval, který se táhne podél páteře. Jedná se o sval, který není moc namáhaný a proto je maso velmi křehké. Od části krku je vysoký roštěnec...

Kód: 68
Hovězí svíčková - špička
899 Kč

Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno! 

Kód: 69
Hovězí svíčková - Tenderloin
Hovězí svíčková - Tenderloin
Na objednání (do týdne)
889 Kč

Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí.  Vakuově baleno! 

Kód: 889
Ořech - Ball Tip Steak
419 Kč

Chuťově je steak jemný, proto je potřeba ho připravovat maximálně na medium Vakuově baleno! 

Kód: 896
12 položek celkem
Naše výroba
Osobní odběr
Vždy čerstvé
Náš chov
Zpět do obchodu