Grilování
V naší nabídce najdete všechny možné druhy steaků, takže si objednávejte dle vaší chuti. Až budete plánovat grilování a budete chtít mít vše vyřešené dopředu, tak v objednávce napište, kdy maso chcete poslat. My ho vám ho v dostatečné době před dodáním nastaříme, abyste ho měli opravdu luxusní:-)

Tento kus masa se nazývá špička a používá se na Stroganoff, nebo naškrabaný na tatarský biftek Vakuově baleno!

Tenderloin, nebo také Filet mignon je steak z prostřední části svíčkové, je relativně vysoký a je nezaměnitelný především svou křehkostí a šťavnatostí. Vakuově baleno!

Hodí se na marinování a pečení v kořeněné krustě, s barbecue omáčkou, na grilování. Žebra lze také jen povařit v osolené vodě a podávat s křenem a chlebem, případně je vyudit.

Podklad boku hrudní části všech žeber, žeberní chrupavky a hrudní kost.

Středně namleté maso se smíchá s kořením. Naráží se do přírodních vepřových střívek a středně zaudí. Klobása je vhodná k pozvolnému grilování na ohni.

Naložená kuřecí prsa v marinádě, balená ve vakuu. Bez nutnosti dalších příprav jsou ihned vhodná na gril.

Špekáčky Naše poctivé špekáčky jsou oblíbenou uzeninou u všech gurmánů i trampů! Připravují se podle podle naší tradiční poctivé receptury, s láskou a bez přidané chemie.